Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | november 1, 2014

Lördag

God morgon! Det var verkligen supertrevligt igår kväll när vi hade gäster på middag. Kantarellsoppa till förrätt, kreolskan till varmrätt och världens godaste morotskaka till efterrättsom min faster hade gjort. Kollade även på Idol, alltså Lisa Ajax…hur bra är inte hon? Inte en enda ton som var fel. Tänk om jag hade ställt mig på den scenen, då skulle TV4:s tittarsiffror sjunka rejält xD Önskar verkligen att jag kunde sjunga!

Outfit: Tröja – Lindex // Halsband – Stylebystories // Örhängen – Ur & Penn // Byxor – h&m // Skor – Deichmann

 

 

Aya tog dessa bilder förra veckan♥


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här