Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | november 2, 2014

ångest

Har ni söndagsångest? Jag har det! Kom på att jag har två läxor jag borde ha gjort under lovet men kände att det var skönt att ta ett break från skolan i en vecka. Jag har verkligen haft ett underbart lov, har hunnit med nästan allt jag ville göra. Sen att kunna somna klockan två på natten och slippa ställa på alarmet på mobilen är en härlig känsla. Nu är det back to reality som gäller och är jag taggad? Nja, inte direkt.

Jag tog lite fina bilder på Tove i veckan, tyckte verkligen att de blev fina! Visst blev det snyggt med Fyrisån i bakgrunden?!

 


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här