Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | december 6, 2014

Tävling – Ur & Penn

Vinnaren av OPI är Emma Sveningsson – grattis!♥

Tänkte dra igång en tävling i samarbete med Ur & Penn.  Halsbandet är verkligen dösnyggt och jag har dessa örhängen på bilden som jag använder väldigt ofta eftersom de passar både till fest och vardags.

Regler:
– Svara på frågan: Vilket är ditt bästa julklappstips?

Avslutas den 10:e December – lycka till!♥

 


Vinnaren är http://sannafredrikas.blogg.se/ – GRATTIS!


31 kommentarer31 kommentarer om “Tävling – Ur & Penn”

  Något jag nästan alltid köper i julklapp är te. De flesta som jag känner älskar te, och även dom som inte gör det tycker att de är fin dekoration och att det luktar riktigt gott! Så jag tipsar om att köpa gott te i nån unik god smak, julsmaker t.ex. kanel eller så brukar vara uppskattat. De luktar underbart!

  Svara

  Det beror lite på vem man ska ge till men en parfym går alltid hem, alla kan ha parfym (som inte är allergiska då) de kan vara väldigt dyrt men finns också många goda lite billigare!Det är nog mitt bästa julklapps tips ifall man inte vet vad personen vill ha! kram 🙂

  Svara

  Mitt bästa julklappstips är något personlig och roligt, något som personen inte skulle ha förväntat sig. Personen kanske gillar choklad, köp då en 2kg choklad eller den kanske vill ha en ferrari, vad passar då bättre än en liten leksaksferrari?

  Svara

  Mitt bästa julklappstips är att göra något eget. Kanske köpa ett ljus som man dekorerar eller gör en egen kalender. Det tror jag de flesta uppskattar. Jag skulle också baka något julgodis till det jag gjort så det blir lite mer. Billig och uppskattad julklapp enligt mig.
  God jul Josefin!

  Svara

  Det är antingen pengar/presentkort, kan ALDRIG bli fel! Annars så är det kul att göra något eget, kanske baka julgodis? Om man vet att personen aldrig har tid att baka bröd kan man ge den hembakat bröd, eller lussekatter! Ätbara saker är alltid bra, haha.

  Svara

  Mitt bästa julklappstips är en Onepiece! Finns väl inget mysigare än att krypa in i sin onepiece en kall vinterdag med en kopp te och bara mysa? Känns helt rätt enligt mig 😉 Dessutom finns det ju massor av lite billigare modeller också, så det är något som de flesta kan ge bort, och alla blir glada av att få 🙂 Kram!

  Svara

  Mitt bästa julklapps tips är att köpa något som alltid man behöver eller något som man skulle kunna behöva flera av. Sen också något som du vet personen är intresserad av. Köp något som du själv skulle gilla eller tror att personen skulle gilla.

  Svara

  Mitt bästa julkappstips är något personligt. Man kan köpa ett fotoalbum och dekorera med fina bilder, godispapper, bio- eller kanske konsertbiljetter! Alla möjliga olika saker som man delar med den personen eller varför inte ställen som man vill besöka med hen. Jag tror att det är tanken som räknas och julen handlar om att visa kärlek till dem man älskar! God Jul, Kram

  Svara

  Hej! Mitt bästa julklappstips är absolut att ge bort en upplevelse som man kan göra tillsammans ex. konsertbiljetter, eller en spa weekend. Det blir då så mycket personligare.
  Om man går in på pintrest och söker på ”wrapping ideas” eller liknande, så kommer även många förslag på hur man kan slå in sina julklappar på ett lite roligare och finare sätt.
  kram ?

  Svara

  Mitt bästa julklappstips är att ge bort ett gåvobevis. Kan vara ett simpelt kuvert där det står att du har skänkt vätskeersättning eller kanske en utbildning till någon som inte annars skulle haft den möjligheten. Detta är perfekt till den där personen som aldrig önskar sig något (alla känner vi nog någon) och vad kan va finare än att känna att man hjälpt någon?

  Svara

  Jag har tre julklappstips som jag älskar att ge. Det första är för alla mina vänner som älskar te. Jag har en porslinspenna och målar vad jag känner för på en mugg (oftast någonting personligt). Sen stoppar jag i mina favorit te sorter och slår in, perfekt!
  Det andra är en skönhetsnecessär som helt enkelt är en necessär som jag köper och sen proppar full med produkter jag vet att hen jag ger den till kommer älska t.ex baby lips, ansiktsmask, lösfransar, ögonkräm och så vidare.
  Det sista julklappstipset jag älskar att ge är ett fotocollage. Jag köper en collageram från t.ex ikea eller tgr med kanske 5 bilder och sen letar jag helt enkelt upp bilder på mig och personen jag ger den till + kanske något snyggt citat.
  Det var mina julklappstips! Du är bäst!

  Svara

  Jag har tre julklappstips som jag älskar att ge. Det första är för alla mina vänner som älskar te. Jag har en porslinspenna och målar vad jag känner för på en mugg (oftast någonting personligt). Sen stoppar jag i mina favorit te sorter och slår in, perfekt!
  Det andra är en skönhetsnecessär som helt enkelt är en necessär som jag köper och sen proppar full med produkter jag vet att hen jag ger den till kommer älska t.ex baby lips, ansiktsmask, lösfransar, ögonkräm och så vidare.
  Det sista julklappstipset jag älskar att ge är ett fotocollage. Jag köper en collageram från t.ex ikea eller tgr med kanske 5 bilder och sen letar jag helt enkelt upp bilder på mig och personen jag ger den till + kanske något snyggt citat.
  Det var mina julklappstips! Såklart slår jag in dom så snyggt jag kan också. Du är bäst!

  Svara

  Mitt bästa julklappstips är att alltid skriva ner när någon säger att de vill ha något! Om det så är sex månader innan julafton, skriv ner ändå!! Personen brukar oftast bli jätteglad och reagerar i stil med ”Men gud, det här sa jag ju för ett halvår sen, vad gulligt att du kom ihåg det!”. Så man får se till att skriva ner det i smyg. Någon gång under året så brukar ju de flesta hinta om att de vill ha något.
  Annars så har Svenska Spel släppt nya mini-trisslotter. Skitsöta och kostar bara 10kr styck, men det är ju tyvärr 18-årsgräns på lotter så det funkar inte för alla. 🙁

  Svara

  Mitt bästa julklapptips är att skapa ett minne med personen. Det kan ju vara allt från att du bjuder han/hon på en fika eller bjuder med personen på en weekend i en större stad. Eller är personen mer för karuseller? Bjud med personen till liseberg/grönalund och ha kul tillsammans. Sedan kan man göra paket roligare genom att man lägger små lappar med bokstäver i så ska personen försöka bilda en mening som avslöjar julklappen.

  Svara

  Åhh.. Mitt bästa julklappstips måste vara när man ger bort något personligt, något som är speciellt utvalt till personen som ska få paketet. Det är inte alltid man kan fixa allting själv, men det är alltid roligare att få paket där den andre gjort allt själv eller delvis, att man satt ihop det till en hel julklapp själv liksom 🙂

  Svara

  Mitt bästa julklappstips är att fixa en en fin korg och lägga i en massa mysiga saker i. Den kan egentligen innehålla vad som helst: bara fantasin sätter gränser. Typ téer, något man bakar själv som t.ex egen knäck, raggsockor, någon fin mugg, whatever you want! Det är det bästa tycker jag när man är lite osäker på vad personen tycker om. De flesta uppskattar nog en så kallad ”myskorg” och det blir inte så dyrt om man gör egna saker och lägger i korgen:)

  Svara

  Det bästa julklappen tycker jag är ett litet och enkelt smycke som symboliserar nbåt speciellt i ens relation varse sig det är till en vän, familj eller flick- och pojkvän. Jag skulle blivit väldigt glad om jag fick något såndant. För stora saker som en mobil eller dyrt smink köper man helst själv eller så köper ens föräldrar det till en, annars riskerar man att köpa fel och då är det samma sak som att inte ge något alls. Smycken passar alla. Bättre att köpa något som visar en speciell sak än något riktigt dyrt som personen igentligen gillar för det är trots allt så man brukar säga, tanken räknas.

  Svara

  Om man inte vill lägga ner mycket pengar kan man göra en bok till en vän. Skriv olika saker i den som ni kan göra tex. gå på bio, då kan du stå för popcornet eller läsken. Man kan ha en picknick och själv göra fikat tex. baka muffinsar eller en god paj.

  Svara

  Mitt bästa julklappstips är en upplevelse. Ta med personen och gör något. Materiella ting försvinner eller går sönder, men minnen finns för de flesta alltid kvar. Man har något roligt att tänka tillbaka på. Det kan vara något så enkelt som en fika eller en middag. Man kan annars gå till en nöjespark, titta på bio, bada i vattenland, vara en dag i Stockholm eller se en föreställning eller en konsert tillsammans eller hitta på något annat roligt. Man gör ju det som passar bäst till personen man ska ge det till. Det kan också finnas en tanke bakom vad man väljer att hitta på, så det blir personligt. Det är fint och jag själv skulle ÄLSKA det.

  Svara

  Mitt bästa julklappstips är till att börja med, att tänka från hjärtat. Det allra bästa är något som kopplar till ett minne man har tillsammans med personen. Annars kan man också köpa något som till exempel en resa, där man skapar nya minnen med personen.
  Man kan till exempel skapa en fotobok med bilder som visar eller symboliserar minnen man har tillsammans. Eller designa något som man vet att personen kommer att använda, som ett personligt mobilskal.
  Julen handlar om kärlek och uppskattning och därför bör det också speglas i julklappen. Det behöver inte vara något dyrt utan kan vara helt gratis så länge det kommer från hjärtat. För även om det är cheesy så är det tanken som räknas.
  Kram

  Svara

  Jag tycker att en personlig julklapp är det absolut roligaste! t.ex en fotobok, något utifrån ett minne eller helt enkelt bara något personen tycker om! sen är ju kärlek och omtanke den bästa presenten man kan få!!

  Svara

  Mitt bästa julklappstips är något som man kan göra tillsammans, till exempel om din kompis älskar att titta på film kan man göra en korg med filmer, godis och mysiga tofflor! Och sedan kolla på film tillsammans och ha det mysigt! Passar till alla, tjejer och killar och vilken ålder som helst! Min blogg : http://www.ebbai.devote.se

  Svara

  Mitt bästa julklappstips är nog att baka nått smarrigt julgodis och slå in i en fin burk. Passar till alla oavsett ålder eller om det är tjej eller kille :)Dessutom så är det inte så dyrt 😉

  Svara

  Mitt bästa julklappstips är en personlig present. När julen närmar sig brukar jag spetsa öronen lite extra och lyssna noggrant på de personer jag står närmast. Förra året lyckades jag höra hur min närmaste vän älskade varm choklad. Då köpte jag ett par fina muggar, knöt ihop en söt påse med socker och en med kakao med hjälp av ett rött fint band. Sedan la jag i en påse färgglada marsmallows och slog in allt. Nu kunde hon göra hur mycket varm choklad som helst! Min kompis blev överlycklig och det kändes som den perfekta julklappen. Personliga julklappar är bäst!

  Svara

  Mitt absolut bästa julklappstips är någon sorts upplevelse! Det behöver inte kosta en massor men oavsett om det är bästisen, flick-/pojkvännen eller mormor så kommer de uppskatta att spendera lite tid tillsammans! Ni kan gå på Bio, ha en mysig filmkväll eller gå på Julmarknad!
  Man kan köpa köpa alla diamantsmycken i världen, men en personlig present med kärlek i åtanke värderas ändå högre.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här