Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | december 16, 2014

Vinn: Selfie stick, hörlurar och powerbank

En ny tävling i samarbete med Ur & Penn. Ni kan vinna produkter från deras nya mobil sortiment. En Selfie stick, som har blivit väldigt populärt nu på senare tid, ett par in-ear hörlurar och en powerbank så att man kan ladda mobilen utan tillgång till något eluttag.

 

För att vinna:

– Skriv ditt bästa tips för att inte bli deppig under vintern.

 

Avslutas den 20:e December – lycka till!♥

 


Vinnaren är Astou! Grattis♥


60 kommentarer60 kommentarer om “Vinn: Selfie stick, hörlurar och powerbank”

  Man ska försöka hitta på saker man tycker om med personer som man tycker om, då är det lättare att man inte tänker på hur mörkt, kallt och tråkigt väder det är ute. Sen tycker jag också man ska tänka att man ska ta vara på den årstiden det är just nu, det är ju tillexempel mycket mysigare att sitta inne under en varm filt med en kopp te eller varmchoklad, tända ljus och kolla på en film nu under hösten/vintern än vad det är mitt under sommaren 🙂

  Svara

  För att inte bli deppig under vintern så tycker jag att man ska försöka vara positiv så mycket som möjligt! Tänka på hur mysig tid som vi har just nu och njuta av det! Tända ljus (glöm dock inte att släcka!) och mumsa på något gott! Jul, jullov, nyår väntar och allt pyssel där till är ju så himla kul! Lyssna på bra musik och umgås med människor man tycker om! Tänk på hur bra man egentligen har det, då blir man inte så deppig=)

  Svara

  Mitt bästa tips är att hitta på mycket saker!
  Att skratta mycket med sina vänner så man glömmer bort att deppa, eller pussas så mycket med sin pojkvän att man glömmer bort att tänka på det.
  Håll dig underhållen så du slipper sitta hemma ensam och tänka på deppiga saker 🙂
  Kram!

  Svara

  Tips!
  1) Lyssna på musik som får dig att må bra.
  2) Titta på filmer som får dig att skratta och le! 🙂
  3) Va med dina vänner och ha kul
  4) Tänk positivt!!
  Håller tummarna nu c:

  Svara

  Jag har två tips! Antingen kan man njuta av det kalla eller kanske dåliga vädret, bara mysa ner sig med en filt och te framför en film och bara stänga ute allt! Eller så kan man hitta på något med sina vänner. Även här kan man ha en filmkväll, bio, bowling (vem gillar inte bowling!!), shoppa eller bara samlas för att baka eller pyssla! 🙂
  Detta får bli mitt bidrag till din tävling! 🙂

  Svara

  mitt tips är att antingen mysa i sängen med godis och en filt med en varm choklad i handen. det är nog det mysigaste som finns. eller att ta ett bad med sin ipad och kollar på film. en sak jag och min kompisar gjorde var att vi hade en tjej kväll i fredags, vi hade våra pyamas på oss och myste med filmer och varm choklad.

  Svara

  Mitt bästa tips är att se det positiva och inte tänka på det negativa. Jul, nyår, snö, godis, varmchoklad, mysiga kläder.. ja ni vet. Det finns mycket bra!!

  Svara

  Du blir inte deppig/ Du blir på bra humör om du dricker varm choklad och ser en jul film! Sen kan du ta det lugnt på andra sätt men ta det lugnt och gör något avkopplande! I den varma chokladen kan man ha polka i för en mintig smak, mums säger jag bara!

  Svara

  Okejj, mitt bästa tips..? Well, om du har en mysig kille är de bara ta upp telefonen o ringa hnm, be honom genast att springa hem till dig med choklad o blommor. Medan som han är påväg, ta fram filtar, doft ljus, o dirty dancing!! Tadaaaa, hur mysigt som helst 🙂
  Om du inte har en kille har jag ett tips då också, spring hem efter skolan, ta fram doft ljus (de är ett måste, man blir så glad av de) poppa lite popcorn, en kopp varm choklad o mean girls.
  Tro mig, då glömmer du att det är vinter o bara fokuserar på the plastic gang ?
  Hoppas jag vinner, skulle bli riktigt glad, behöver verkligen ett par hörlurar i skolan o selfie stickan, hur cool e nt den?

  Svara

  Mitt bästa tips för att bli av med vinterdeppen är att fixa en tjejkväll då ni lagar mat, kollar film och skrattar i mängder, allt bli lite lättare när bästavännerna är där. Man kan även planera vad man ska göra tillsammans under sommaren då solen kommer tillbaka! Det gör definitivt att vintern och mörkret blir lite lättare att klara av!

  Svara

  För mig brukar det hjälpa att ta vitaminer som t.ex d-vitaminer omega 3 och lite sånt för som vitamin-d är såå sjukt viktig nu eftersom vi knappt får någon d-vitamin av solen nu på vintern och då bli man mer deppig så det är mitt tips och det hjälper verkligen! märkte stort skillnad på mitt humör efter jag började ta vitaminer.

  Svara

  Mitt bästa tips är att käka d-vitamin eftersom det blir brist på solljus under hösten/vintern. Annars så ska man hitta på saker som får en att bli glad, träffa vänner/träna/baka.

  Svara

  Mitt bästa tips är definitivt att träna! Lite klyschigt kanske, haha men det är verkligen sant. Mår alltid bättre bara jag får röra lite på mig 🙂

  Svara

  Jag kan ofta känna mig ganska deppig under vintern, då jag saknar sol, ljus och värme.
  Men jag gör saker som får mig att må bra, som att träna – det får en så mycket piggare och gladare!!
  Jag tänker också på att ta vara på tiden under vintern/julen. Jag passar på att baka och ha mysiga glögg-kvällar med mina kära vänner, då blir man långt ifrån deppig. Du kan ta ett varmt bad, dricka en kopp te och lyssna på julmusik, haha!! sååå härligt?
  Det är så himla mysigt med vintern på många sätt, så man underskattar det egentligen 😉

  Svara

  Mitt bästa tips är att äta en D-vitamin tablett varje dag för att hålla humöret uppe. D-vitamin är den vitaminen solen ger dig och i och med att vi inte får så mycket sol under vinterhalvåret så är det ett super bra tips att ta D-vitamin tabletter! ?

  Svara

  Det är viktigt att ta vara på de få soltimmarna man får nu i denna mörka tid! Gå ut på en promenad om det är ljust ute. Träffa dina vänner, hitta på en massa saker tillsammans. Gör spontana trips, njut av snön om den har kommit och träna med dina vänner och muntra upp varandra! Våga också ta det lugnt så du kan få ihop det sista plugget innan jullovet. Ta hand om dig själv nu när torrperioden också är igång haha, ha spakvällar och sätt på lite ansiktsmask. Så håller jag mig borta från mörka tankar nu i dessa mörka tider! 🙂

  Svara

  Det är viktigt att ta vara på de få soltimmarna man får nu i denna mörka tid! Gå ut på en promenad om det är ljust ute. Träffa dina vänner, hitta på en massa saker tillsammans. Gör spontana trips, njut av snön om den har kommit och träna med dina vänner och muntra upp varandra! Våga också ta det lugnt så du kan få ihop det sista plugget innan jullovet. Ta hand om dig själv nu när torrperioden också är igång haha, ha spakvällar och sätt på lite ansiktsmask. Så håller jag mig borta från mörka tankar nu i dessa mörka tider! 🙂

  Svara

  Mitt bästa tips för att inte bli deppig i vinter är att dela den med en kompis, familjemedlem eller till och med sitt husdjur. Att sitta inne ensam och sitta fast i den 30:nde nivån av Candy Crush är inte bra, man blir uttråkad på bara några minuter. Istället kan man till exempel ta en promenad med en vän, fika på ett mysigt café med sin mamma eller gå och se en spännande film på bio med flickvännen/pojkvännen. Ögonblicket blir 10 gånger bättre om man delar det med någon annan! 🙂 kram, Sara.

  Svara

  jag är en sån person som inte blir deppig av vintern så jag istället tänkte jag berätta om varför jag älskar den. Det bästa jag vet är när man kryper in under en filt, sitt favorit te och en mysig film. Just i den stunden behöver jag ingen annan än mig själv. Vintern innebär ganska mycket egentid för mig själv. jag älskar att tända massa ljus och bara ligga och inte ha en ursäkt att göra någonting.

  Svara

  Jag är med? Mitt bästa tips för att inte bli deppig under vintern än att kolla på gamla julkalenderar som gått tidiagre år på tv:n! Har precis sätt klart ”Tjuvarnas Jul” som gick 2011, och har blivit sååå tagg på julen?? Vill ha snö!! Allt är såå himla underbart & så fyller jag år imorgon också:DD BÄST

  Svara

  Mitt bästa tip är att se det positiva i vad vintern består utav, ha mysiga kvällar med vännerna, dricka varm choklad, kolla på film utan att ha ångest över att behöva vara ute i det fina vädret, att faktiskt ha en ursäkt till att inte behöva träna för att man är sjuk pga det kalla vädret. Göra det olika sakerna som man inte kan göra på sommaren och de andra två årstiderna.

  Svara

  Jag lider själv av detta och blir lite extra deppig på vintern. Men mina bästa tips som ofta brukar funka för mig är att vara med sina närmsta vänner/eller någon man tycker om att umgås med. Att ägna tiden åt att bara ta det lugnt och svepa in sig i filt och bara mysa framför tv:n med en kopp varmchoklad. Och kanske att gå ut på en promenad, behöver inte var en lång men bara så att man får ta vara på det lilla solljuset vi får 🙂

  Svara

  Mitt bästa tips är att tända en massa ljus, baka massa pepparkakor, lussebullar och julgodis. Sedan kan man mysa med sin familj och sina vänner. Jag älskar även att julhandla och det gör mig väldigt glad också. På vintern är det även mysigt att kolla på filmer.

  Svara

  tända massa med ljus, äta choklad. krypa ner i soffan med en varm kaffe eller te eller varmchoklad
  Ta en fika med familj vänner. eller bara ha en mys kväll med dina tjej kompisar. Träna kanske med vänner eller bara gå själv till gymmet, eller bara springa en runda. gå på bio och ha det mysigt med kompisar, eller ha en egen liten film kväll med pojkvännen. tar ett skönt bad och för en egen spa dag för dig själv. Massa doftljus, levande ljus alltså mys ljus. läsa en bra kärleks histora medans du dricker te. hoppas jag vinner love you’re blog btw du är sjukt grym bloggare 😀 ?

  Svara

  Mitt bästa tips är att bara umgås med människor som man mår bra av och som får en att skratta och le! Hitta på mysiga middagar i december-mörkret, baka lussekatter tillsammans, gå på bio, FIKA (supertips!!), vad som helst! Annars så är en bra bok/serie framför en varm brasa med en kopp varmchoklad i händerna aldrig fel 🙂

  Svara

  Mitt bästa tips till att inte vara deppig under vintern är nog att linda in sig själv i en gosig filt eller tröja, sätta sig framför datorn eller tv och dricka varm choklad med grädda. Ta en lång promenad kan också vara väldigt skönt och för att hålla sig borta från att bli deppig. 😀

  Svara

  Tänd ljus, ta på den bästa filmen du vet, köpa massa godis och samla tjejgänget till en sleepoverparty! Ta alla roliga spel ni vet och ha en underbar kväll tillsammans 😀

  Svara

  Nu på vintern när det är kallt och ruggigt ute är det tyvärr väldigt lätt att man grötar ner sig lite. Då är mitt bästa tips för att orka med vinterhalvåret är helt klart att umgås med människor som piggar upp. Kanske dra ihop någon mysig filmkväll eller ta en fika på stan. Sedan är jag en sådan som gärna läser väldigt mycket under höst/vinter, till det en kopp te, en mysig filt och musik i bakgrunden.
  Alla dessa små stunder bidrar med så mycket!
  Men viktigast av allt är att hålla sig sysselsatt.

  Svara

  Mitt tips för att undgå vinterdepp är att försöka mysa till det så mycket som möjligt. Lys upp mörkret med massa tända ljus och ljusslingor, bädda ner dig under massa filtar och se på mysiga julfilmer och feel-goodfilmer, fika på mysiga fik med vänner eller skriv roliga att-göra-listor eller bucketlists som du sedan kan bocka av allt eftersom. Det här är ju den mysigaste tiden på året trots allt!

  Svara

  Som tonåring diagnostiserad med depression och sömnproblem så har jag fått pröva mig fram under åren. Mina bästa tips för att hålla undan den värsta vinterdeppen är dock dessa;
  1. Rör på dig mycket. Genom att vara fysiskt aktiv så känner man sig mer produktiv och det är till och med bevisat att man mår bättre både fysiskt och psykiskt av att träna. Så hur tråkigt och tradigt det än låter, försök att hålla igång! Ta en promenad med någon du tycker om? Till och med en intensiv shoppingrunda kan räknas som fysisk aktivitet så kör kör kör!
  2. Distrahera dig med människor du verkligen tycker om. Omringa dig av människor som får dig att må bra och hitta på allt möjligt med de här personerna. Baka, gå på bio, promenader som sagt… Livet är för kort för att behålla personer som får en att må dåligt och tillsammans så går det jättebra att fördriva tiden medans vi väntar på att det soliga halvåret ska komma tillbaka.
  Lycka till allihopa! Kram 🙂

  Svara

  Hej hej! Blev sååå glad när jag såg denna tävling!!!!! Mitt bästa tips för att inte bli deppig på vintern är att julpyssla/julbaka med sin kompis/syskon! Det är jätte mysigt tycker jag!

  Svara

  Mitt bästa tips är att ta paus från alla negativa tankar ute i friska luften, att bara ta en kort promenad för att rensa tankarna lite.

  Svara

  För att inte vara deppig på vintern tänker jag på att jag ska åta slalom (nu är det på sportlovet), som jag älskar att göra. Julafton och nyår närmar sig också med stora steg så jag tänker på att jag kan få träffa min släkt, delar av släkten som jag sällan träffar. ?

  Svara

  Mitt bästa tips är att ta sin partner, eller kanske ett djur om man inte har någon, och bara gosa ned sig i en sån där mysig filt med fluff på insidan och titta på despicable me 2 samtidigt som man gottar sig med pepparkaksdeg. Det är favoritfilmen och världens bästa för att hålla sig glad under alla årstider! Har man inget djur så funkar gosedjur också.
  De levande ljusen får inte glömmas!

  Svara

  Umgås med människor som får dig att må bra, se roliga filmer så du får skratta, gör saker du tycker om, ta vara på jullovet, ha tända ljus och bara mys med ditt favoritsnacks 🙂

  Svara

  Mitt bästa tips är att inte se mörkret som något negativt gör det till en positiv grej genom att utnytja mörkret. Tänd en brasa och en massa ljus och mys, eller ha en det kul i mörkret tillsammans med dina kompisar.

  Svara

  Mitt absolut bästa tips är att antingen ha en supermysig bakkväll, bjuda in alla sina nära vänner och spendera hela kvällen i köket med att baka lussekatter, pepparkakor och en massa andra bakverk och julgodisar. Så mysigt och gott!

  Svara

  Tänk på allt positivt med vintern, julafton, nyårsafton, kanske åka skidor, varför inte vara som ett barn igen och åka pulka? Jag älskar vintern, trots att det är mörkt och kallt. Det är ju då man kan sätta på sig gosiga mjukiskläder, dricka te och mysa framför en brasa med en gosig filt! love it ?

  Svara

  För att jag inte skall bli deppig brukar jag träna mycket, blir verkligen på bättre humör då!, vara ute och springa osv. Gör oftast det in i veckorna för att orka med skolan och på helgerna försöker jag hitta på så mycket som möjligt, att dricka varmchoklad är en favorit haha! Sen att vara med mina vänner, brukar tex åka och pulka, skida slalom eller bara vara ute och gå.
  Att vara ute när solen skiner, det är mycket snö och riktigt riktigt kallt är också jättehärligt, man blir bara glad av det 🙂

  Svara

  Jag är med! Skulle behöva allting!
  1. Selfie Stick: Skulle verkligen behöva en så jag får till de rätta vinklarna.
  2. Hörlurar: Har inga hörlurar. De har försvunnit eller gått sönder. Och jag behöver verkligen hörlurar. Musik lugnar ner mig så det känns skönt med musik i öronen.
  3. Power Bank: Min mobil dör så fort. Skulle behöva en bärbar laddare. Och sedär. Här har du en tävling där man kan vinna en!
  Mina bästa tips för att inte bli deppig är att strunta i skolan. Inte tänka på den alls. ( om du inte ligger efter i något ). Om man ligger efter i något. Gör det först. Så kan du känna dig lite fri sen. Slippa tänka på plugg och prov. Bara ta det lugnt.
  Umgås med vänner och familj. Mysa framför tv med något gott att äta. Eller kanske dra till gymmet?
  Sömn! Många brukar vara uppe jätte sent på loven och gå upp sent. Försök att gå och lägga sig i vanlig tid. Såklart, sova nån extra timme. Men att sitta uppe hela natten och sova under hela dagen kan bli väldigt jobbigt och deppigt när man väl kommer igång med skolan! ?

  Svara

  Mitt bästa tips är att ha tända ljus på kvällen i en mörkt rum med en massa filtar runt en med något trevligt sällskap framför en bra film.

  Svara

  Efter skolan på lovet så gå hem,byt till sköna mjukiskläder, kolla på din favvo tvserie och drick varm choklad med marshmallows. När du tittarut igenom fönstret så kommer det kanske vara snö. Vilket blir jättefint! 🙂

  Svara

  Mitt tips är att umgås med de du tycker om allra mest och försök tänka bort alla de som gör dig ledsen och nedstämd. Alla behöver bara människor i sitt liv som skulle göra allt för en, så tänk och umgås med alla dina nära och kära och glöm alla bekymmer. Att bara ha myskvällar hemma med varm choklad, julgodis och en bra film är också helt underbar för att rensa tankarna. Jag själv älskar att springa en runda och träna fotboll för att glömma alla bekymmer.

  Svara

  För att inte bli deppig på vintern så umgås jag med människor jag tycker om, och tränar. Tränar gör jag för att hålla mig fräsch och pigg! Pigg = inte deppig. Simple as that!
  Kramar från Klara!

  Svara

  Mitt tips är att man ska hitta på sådant som man verkligen tycker om att göra, tex. att baka i massor, umgås med de man verkligen tycker om, ta hand om sig själv med bad och badbomd/badskum, ansiktsmask med mera, vara ute och gå medans de är ljust, träffa sina bästa tjejkompisar och gör en middag ihop, snacka och titta på film 🙂

  Svara

  Ååh! Så bra grejer!
  Mitt bästa tips för att inte bli deppig på vintern är att tänka på allt positivt som finns, man kan göra kul grejer i snön, åka skidor osv! Passa på att gå på mysiga cafeer, gå på bio, osv nu när de e kallt ute! Ha mysiga filmkvällar hemma med vänner eller kolla serier en hel dag! Hitta på saker liksom med ens vänner o familj! Även mysa till sig för en själv, tända ljus o unna sig saker man tycker om! Köpa den där tröjan man längtat över, eller skorna som kanske e för dyra men ändå to die for så dom är värda de!
  Man ska inte sitta o haka upp sig på allt dåligt med vintern, för då blir de ju bara tråkigt, så man ska helt enkelt tänka på allt positivt istället!
  Kraam ?

  Svara

  Mitt bästa tips för att inte bli så deppig är att lyssna på härlig julmusik och bara slappna av hemma exempelvis genom ett varmt bad eller bara en pampering kväll.

  Svara

  Jag är med! Försök att se vintern positiv, alla vinteraktiviteter som skidor, skridskor osv. Och JULEN!! Hur mysigt är inte det?? Tänk även sitta hemma och bara mysa med sig själv,sin kärlek eller sina vänner framför en film med filtar och massa godis! Älskar vintern!! Så mysigt!!

  Svara

  Mitt favorit tips må väl vara att ringa ett par vänner, dra till affären och köp det som behövs och julbaka samtidigt som ni lyssnar på Carolas julalbum???????

  Svara

  Mitt favorit tips må väl vara att ringa ett par vänner, dra till affären och köp det som behövs och julbaka samtidigt som ni lyssnar på Carolas julalbum???????

  Svara

  Mitt bästa tips är att sätt på nån bra musik/ julmusik och gör det julfint på ditt rum eller så ta du en lång promenad för att få nytta med nöje, kanske får du med dig en kompis så kan ni snacka lite under tiden.. 😀 Ta en fika eller nått och snacka om julen, planer inför nyår eller någonting.! Det brukar inte bli så mycket kompisträffar under jul så passa på innan. 😀

  Svara

  Hej! Om man är deppig tycker jag att man ska tänka på ett roligt minne, te.x om du har varit på semester! Eller bara haft en superkul dag med en kompis! Bara man tänker på något kul! Jag tänker alltid på när jag var i Finland! ;*

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här