Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | december 22, 2014

All star

Kvällen igår var bra. Dock fick vi stå i kö väldigt länge för att komma in och vissa stod i hela två timmar (!!) Vi dansade till bra musik och hade kul med massa härliga personer. När festen var slut vid två så ställde vi oss i en kö för att hämta ut våra jackor, vet ni hur länge vi stod som packade sillar?! 1 timme!!! Så jag var hemma vid tjugo över tre. Alltså var så irriterad när vi stod där och kön inte rörde sig framåt. Så det var lite surt! Tur att man hade sånt trevligt sällskap som gjorde kvällen bra♥


2 kommentarer2 kommentarer om “All star”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här