Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | december 26, 2014

Lumene – tävling

Nu har ni chansen att vinna detta underbara kit från Lumene! Hade en likadan  tävling på Youtube men nu kör vi en på bloggen.

 

För att vinna:

– Gilla Lumene på Facebook https://www.facebook.com/lumene.sverige

– Ge dina bästa hudvårdstips.

 

Avslutas den 5:e Januari!

 


Vinnaren är: http://zinja.se/ – grattis♥♥


25 kommentarer25 kommentarer om “Lumene – tävling”

  Jag är med! Följer Lumene på Facebook (Linnea Pyrrö) 🙂
  Mitt absolut bästa hudvårdstips för folk som har speciellt torr hud som jag har är att på kvällen innan man lägger sig alltid tvätta bort sminket väldigt noga med skonsamma smink borttagningsmedel så det inte blir en massa sminkrester kvar. Sedan badda försiktigt med en handduk så att du blir torr. Därefter smörja in med en mjukgörandea ansiktskräm. För att få så bra sminkresultat som möjligt bör man göra samma rutin på morgonen också. Skölj ansiktet, återfukta och sen kan det sminkas förfullt. Ytterligare ett tips för frisk och ren hy är att byta örngott regelbundet, där fastnar ofta smuts och fett från ansiktet. KRAM 🙂

  Svara

  Hej Josefine! Jag har många olika hudvårdstips.. Ett är att hålla igång med träningen dels för att kroppen töms då den svettas, men också för att du mår automatiskt mycket bättre av träning och då mår din hy bättre. Ett annat tips som jag själv är tacksam över är att lägga en sked i frysen och sedan lägga den på ögonlocket om du vaknar svullen och har mörka ringar på morgonen, då försvinner dem snabbt och du vaknar garanterat upp haha. Annars är det som vanligt att tvätta ordentligt morgon och kväll, använda ansiktsvatten på kvällen och en facemask ungefär en gång i veckan. Mår man bra i huvudet och kroppen blir oftast hy’n bättre, så gör saker du trivs med!
  Kram och hoppas du haft en god jul.
  Sophie

  Svara

  Jag är med och har gillat sidan på Facebook. Jag är väldigt dålig på hudvård och lider av akne. Men mitt tips är att ta bort sminket varje kväll annars ökar risken för ”ful” hy. Tycker ingen ska behöva skämmas över sin hy, detta kit är därför en perfekt giveaway. Blir självklart suuuuper glad om jag vinner, men önskar annars den som vinner all lycka med produkterna!:)

  Svara

  Hej Josefine! Har gillat Lumene på facebook (Maja Karlsson) och vill jättegärna vara med och tävla! 🙂
  Mitt/mina bästa hudvårdstips är att dricka mycket vatten samt att återfukta mycket och hitta rätt och bra produkter för just ens egen hudtyp. För mig som har en typisk tonårshy (finnar, fet hy) har aloe vera gel funkat fantastiskt bra. Det + att dricka mycket vatten och återfukta och hålla rent har gjort under för min hy!!

  Svara

  Hej Josefine! Har gillat Lumene på facebook (Maja Karlsson) och vill jättegärna vara med och tävla! 🙂
  Mitt/mina bästa hudvårdstips är att dricka mycket vatten samt att återfukta mycket och hitta rätt och bra produkter för just ens egen hudtyp. För mig som har en typisk tonårshy (finnar, fet hy) har aloe vera gel funkat fantastiskt bra. Det + att dricka mycket vatten och återfukta och hålla rent har gjort under för min hy!!

  Svara

  Mitt bästa tips är att försöka låta huden vila lite emellanåt, man kanske inte behöver ha massa smink om man bara ska vara hemma en dag.
  Och skämm bort din hud en gång i veckan med en fräsh ansiktsmask 🙂

  Svara

  Jag är med och har gillat deras sida på facebook.
  Jag har problem med finnar och har haft det ett bra tag, flera år nu. Jag har märkt så stor skillnad sedan jag slutade peta mig i ansiktet. Det har faktiskt gjort att jag fått bort de allra flesta finnarna. Dock har jag nu fula ärr, vilket inte är så kul. Det lönar sig inte att hålla på och peta, det blir bara värre. Sedan är det en självklarhet att tvätta bort sminket och att tvätta ansiktet morgon och kväll. Det är viktigt att återfukta huden, så en bra dag och nattkräm är bra att använda. Man kan också skrubba ansiktet en gång i veckan. En bra toner kan man använda efter man har tvättat ansiktet, så man verkligen får bort all smuts. Om man vill vara ännu mer snäll mot sin hud kan man använda naturliga produkter utan de allra värsta ämnena. Använda bbcream, istället för foundation osv.

  Svara

  Jag är med!
  Mitt bästa hudvårdstips är att alltid smörja in sig morgon och kväll för att förhindra torr hud eller finnar! Enkelt och nyttigt! 🙂

  Svara

  Hej Josefine!
  Mina allra bästa hudvårdstips är att alltid tvätta ansiktet med ljummet vatten när man tar bort sitt smink och att alltid använda någon slags moisturizer eller dagcreme under sminket. Smink är ju inte så himla bra för huden och man får lätt finnar. Men dagcremen/moisturizern fungerar som en bas och skyddar huden lite mot sminket!
  Ett annat tips är även att använda olika slags oljor i ansiktet som ansiktsserum innan man går och lägger sig (T.ex. argan olja). Man får inget direkt resultat som man får utav crèmer och man känner sig inte lika mjuk direkt MEN det ger ett ”långvarigt” resultat och man märker av det efter ett tag. Cremer gör bara så att man känner sig väldigt len för stunden.
  Det är även anti-inflammatoriskt och det är bra om man t.ex. lider av acne!

  Svara

  Jag gillar på Facebook (Emma Eriksson) och jag är med!
  Ett av mina bästa hudvårdstips förutom att tvätta bort sminket noga på kvällen är att tänka på att hålla alla saker du använder rena. Det vill säga att byta handduk ofta eller använda en handduk till ansiktet och en till händerna, tvätta borstar man använder ofta, inte röra sig i ansiktet för mycket under dagen och sprita/tvätta händerna innan du applicerar smink/ huvdvård.
  Alla tipsen minskar finnar och de fungerar verkligen! Ett annat tips är att byta kuddöverdrag i sängen ofta då ditt hår kan lämna t.ex kvalster och annat som kan bilda finnar om det kommer mot din hy 🙂

  Svara

  Mitt absolut bästa hudvårdstips är helt enkelt att få en god nattssömn. Det är det lättaste tipset jag kan ge. Utan sömn blir iallafall min hy en katastrof!

  Svara

  Jag är med och på facebook heter jag Molly Öberg!
  Mitt bästa hudvårdstips är att inte använda alldeles för mycket olika slags produkter, och inte med 100-tals ingredienser. Använda mer naturliga produkter, en skrubb och ansiktsmask är riktigt smart, enkelt och bra att göra själv! 🙂

  Svara

  Mina bästa hudvårdstips är att dricka mycket vatten och lägga en ansiktsmask då och då 🙂

  Svara

  Hej!
  Jag har nu gillat deras sida på Facebook.
  Mina bästa hudvårdstips är:
  1. Att använda produkter för ansiktet som är anpassat för ens hudvårdstyp, tex oren hy, fet eller torr hud.
  2. Ha speciella produkter/rengöringar runt ögonen, eftersom att de är känsliga och många produkter är starka så det gör väääldigt ont att få de i ögonen.
  3. Ett annat tips är att använda peeling, så att man får bort döda hudceller, det gör verkligen stor skillnad.
  4. Tänk också på att det är inte alltid de dyraste produkterna är bäst, läs noga på förpackningen och fråga personal innan du köper någon hudvårdsprodukt, det är inte alltid som de dyraste är bäst!
  5. Och som säkert många andra har skrivit, KLÄM ALDRIG FINNAR/PORMASKAR. Nästan det bästa tipset, man får sår som kanske sedan blir till fula ärr om man pillar bort skorpan.
  Massa Kramar!

  Svara

  Hej Josefine! Jag är med och har gillat på facebook! (Tilde Widmark)
  Mitt bästa skönhettips – Lumenes Bright now vitamin c dry skin cocktail Serum tillsammans med the body shops återfuktande ”Aloe night cream” för känslig hy. Tillsammans funkar det här två produkterna som ett mirakel för vintertorr hy och herregud vilken positiv effekt den har på hyn! Ett tips då man tvättar ansiktet är att använda kallt vatten då varmt är smutsigt och därför sämre för hyn, inte många som vet detta dock.
  Hoppas du haft en god jul! KRAM!

  Svara

  Har gillat på facebook!
  Mina bästa hudvårdstips är att innan man går och lägger sig så ska man tvätta bort sminket mycket noggrant för att se tills så att inga sminkrester blir kvar och förstör huden. För bortagning av smink så ska man använda produkter som är snälla mot huden och anpassade till sin hudtyp. Man ska helst smörja in sig innan man går och lägger sig med tillexempel en återfuktningskräm för att huden inte ska torka ut pågrund av alla produkter du använt på ansiktet när du har sminkat dig. Tvätta ansiktet på morgonen med bara vanligt kallt vatten och smörj sedan in det igen med någon typ av återfuktningskräm eller en lotion för att se till så att huden håller sig frisk, se till att köpa en produkt som är gjord för just din hudtyp!! En gång i veckan så är det bra om man använder en ansiktsmask eller ansiktsskrubb för att få bort döda hudceller från huden.
  Tvätta dina sminkborstar för att se till så att inget liggande smuts/bakterier samlas och sedan tas upp av din hud. Använd smink som är noggrant testade och se till så att de är rätt typ av produkter för just din hud, för att ta reda på vad du har för hudtyp om du är osäker så kan du besöka en salong.
  Det var mina hudvårdstips.

  Svara

  Ett av mina bästa tips mot finnar, tvätta ansiktet!! Gör det både på morgonen och kvällen. Under natten \\\\\\\”andas\\\\\\\” porerna och då kommer det ut bakterier som bildar själva finnen. Och på kvällen är det skönt och att man har gått runt med smink och man har pillat sig i ansiktet så är det skönt att få bort det.? Ett annat tips är att ta bort sminket med en produkt som är gentle mot din hud så du nt behöver gnugga en massa så ögonfransarna lossnar, det funkar att använda vanlig mat-olja eller oliv-olja. Det är även bra att använda oliv-olja som ögonfransserum?

  Svara

  Mina bästa hudvårdstips är att man ska komma ihåg att allt inte behöver kosta så himla mycket pengar! Jag har länge haft problem med min hy, haft en del finnar och sådär men bara genom att se till att tvätta ansiktet regelbundet, byta örngott ofta (det samlas massa bakterier där som man inte tänker på), och återfukta så har jag nu fått en mycket bättre hy. Man behöver inte lägga massa pengar på dyra mirakelprodukter om man inte känner för det! Mitt sista tips är att göra egen ansiktsmask av saker som man har hemma. Om man googlar så kommer det upp tonvis med olika recept där det även står vilken hudtyp den är anpassad för. Ett kanontips till dom som är trötta på att köpa dyra produkter.
  Gillar på facebook!

  Svara

  Åh vad härlig tävling, jag är med!
  Mina bästa hudvårdstips är att gå till någon som kan berätta vad du ska använda för produkter till ditt ansikte, som är anpassade efter dina behov. Och smörja in ansiktet med någon sorts återfuktande kräm. Sen tvätta ansiktet morgon & kväll med de produkter som passar dig, och torka av med en handduk som man endast använder en gång sen tvättar man den, för på den fastnar massor av smuts som man inte vill ha i ansiktet igen. Även byta örngott regelbundet då det gärna fastnar smuts & orenheter på den som gör att ditt ansikte inte får bort allt smuts. Och innan du ska använda händerna i ansiktet ska du gärna tvätta dom & ta handsprit på. Ha det fint! Kram (:

  Svara

  Hey! Jag gillar sidan!
  Mitt bästa och snällaste tips till huden är att vara ute mycket och få i sig mycket D-vitamin. Det är lite svårt nu på vintern, men man får passa på när solen väl är framme! Huden och kroppen mår oftast \”bättre\” på sommaren eftersom man får i sig så mycket D-vitamin av solen! Sen så ska man vara aktiv och må bra helt enkelt, för om man är stressad och mår dåligt, mår oftast huden också dåligt!
  Sen så, nu framförallt på vintern är det smart att skrubba läpparna, och då kan man antingen blanda socker och olja (tror jag att det är) eller vaseline, det brukar jag göra (: Eller så kan man köpa jätte bra från lush. Det är bra för att få bort död hud och få lena läppar.
  Detta är mina bästa tips för att ha en bra hudvård, speciellt nu på vintern 😉
  KRAMISAR

  Svara

  Hey! Jag gillar sidan!
  Mitt bästa och snällaste tips till huden är att vara ute mycket och få i sig mycket D-vitamin. Det är lite svårt nu på vintern, men man får passa på när solen väl är framme! Huden och kroppen mår oftast \\\\\\\”bättre\\\\\\\” på sommaren eftersom man får i sig så mycket D-vitamin av solen! Sen så ska man vara aktiv och må bra helt enkelt, för om man är stressad och mår dåligt, mår oftast huden också dåligt!
  Sen så, nu framförallt på vintern är det smart att skrubba läpparna, och då kan man antingen blanda socker och olja (tror jag att det är) eller vaseline, det brukar jag göra (: Eller så kan man köpa jätte bra från lush. Det är bra för att få bort död hud och få lena läppar.
  Detta är mina bästa tips för att ha en bra hudvård, speciellt nu på vintern 😉
  KRAMISAR

  Svara

  Är inte jätte duktig på att ta hand om min hy om jag ska vara helt ärlig. Rengör den varje dag men känns ändå inte som om jag har några riktiga knep.
  – Dricka mycket vatten. För finnar kan komma från vätskebrist.
  – Rengöra ansiktet med vatten morgon och kväll.
  – Bra ansiktes produkter som är anpassad för din hy.
  – Sova med toffs. För om man har fett hår och det hänger i ansiktet får man fet hy och det leder till finnar. ( tips är sådana ”snurrade” tofsar. Då blir det inga veck! Finns på Lyko.se där dom heter Hair Rings ).
  – Försöka undvika choklad och chips. Det är riktigt gott, men JAG och många andra får finnar av det.
  Men det allra viktigaste är att rengöra ansiktet varje dag! Någon gång ibland kan man fixa till det lite extra med ansiktsmask! 🙂

  Svara

  Jag är med! Gillar deras sida på facebook sen tidigare. Mina bästa hudvårdstips är att återfukta, skrubba och att använda ansiktsmask. Jag försöker att använda skrubb en gång i veckan och ansiktsmask ungefär varannan vecka. Tycker det är lagom för min hy! 🙂

  Svara

  Har gillat på facebook! 🙂
  Mina bästa tips är att skölja ansiktet morgon och kväll med vatten, enkelt och smidigt.
  Samt låta huden få luftas utan foundation, puder och mascara m.m några gånger i veckan. Alltså våga gå osminkad!
  Jag är ute väldigt mycket när jag rider och springer så ett tips är att låta din hud få andas ännu mer ute i skog och mark. Frisk luft är alltid bra. Jag använde inte mycket krämer, men ett måste för mig som har en torr hud är att smörja in mig med en jättejättefet nattkräm på torra delar av mitt ansikte, så återfuktas det under natten. Mina tips som funkar perfekt för mig 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här