Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | december 27, 2014

Last days

De senaste dagarna:

25:e December – Låg hemma nästan hela dagen, drog ut på en kort löparrunda men fy tusan vad jag frös! På kvällen åkte vi hem till min moster och mina kusiner och firade jul med dem och vilken sjukt god mat de hade lagat…

26:e December – Jag var på julrean på Gränby centrum som resten av Uppsala var. Folk ÖVERALLT! Fick nästan lite smått panik inne på H&M men fyndade lite kläder.

27:e December – Träning på morgonen och sedan iväg för att kolla på idrottsskor, hoppas det finns några snygga på rean!

Mobilbilder


3 kommentarer3 kommentarer om “Last days”

    Hej! Jättefina bilder!
    Jag tänkte fråga dig en grej. Jag har precis skaffat ett domän hos binero.se och jag har pekat om den till devote, men det fungerar inte. Jag tänkte höra med dig hur du gjorde när du skulle göra domän här på devote. Eftersom att du är ny här på devote så tänkte jag att det var bra att fråga dig som nyligen gjort det!
    Tack för din tid!
    Kramar

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här