Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | januari 1, 2015

Nyårsafton

Här kommer lite bilder från nyårsafton! Idag är jag helt slut, ligger bara och degar i sängen. Så typiskt att en sån här dag när man verkligen behöver internet så fungerar det inte, nu delar jag från mobilens 3G nätverk en liten stund bara så jag kunde slänga upp ett inlägg till er. Det är ComHem som krånglar för oss! 🙁 Man märker verkligen hur beroende man är av internet, nästan lite läskigt när jag tänker efter. Så idag blir det väl att göra sådana saker jag annars inte brukar göra när jag har internet, kanske läsa en bok? Rensa garderoben? Ha en spadag? Plugga? (Oh hell no!! inget plugg idag inte!!)

Örhängen från Claire´s


12 kommentarer12 kommentarer om “Nyårsafton”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här