Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | januari 2, 2015

Tandställning


27 kommentarer27 kommentarer om “Tandställning”

  Jag har tandställning just nu ( jag har räls), jag har haft den i ungefär 1 år. Jag uppfattar faktiskt inte den så jättejobbigt längre , Jag höll också på med att skratta med stängd mun osv i början.
  För några veckor sedan fick jag reda på att jag ska få ta ut den innan sommaren så jag är grymt glad nu! Det är bara att hålla ut i några månader till!

  Svara

  Åh jag har haft min tandställning i snart 2 år nu och har fortfarande ingen aning om när jag ska få ta bort den. men förstår hur du känner när du säger att man inte har öppen mun så ofta på bilder och så, haha! 🙂
  dock så hade jag inga val till att inte få tandställning för mina tänder var helt sena och är påväg och bli raka nu, så det känns skönt 🙂

  Svara

  Blir bara mer och mer pepp på att ta bort in nu! Har haft tandställning i 1 år u underkäken och 6 månader i överkäken och har typ 2 år kvar men det är värt väntan!

  Svara

  Åhh tack för detta inlägget! Jag ska antagligen skaffa (vit) tandställning nu i vår och är lite skraj eftersom att jag kommer ha den i 2 år. Men alla säger att det är värt det, så jag får tänka på det positiva! (:

  Svara

  Jag vet precis hur det känns då jag också haft tandställning och jag hade min i ungefär 1 år kanske lite mer. Jag var med sådär att jag aldrig ville skratta så mycket när jag visade tänderna och jag tyckte det var så jäkla jobbigt att borsta tänderna eftersom det tog sån jäkla tid..
  Jag är i alla fall glad över att jag tog den eftersom jag är med supernöjd med resultatet nu.
  Du har väldigt snygga tänder och hela du är på riktigt perfektion 😀

  Svara

  Förstår dig, men tycker man ska acceptera tandställningen och känna sig fin vare sig man har den eller inte!
  Btw, va söt du var när du var yngre! Du är såklart SUPER söt nu med!

  Svara

  Åh jag har tandställning just nu, har haft det lite mer än ett år. Hade i både överkäken och underkäken, men nu har jag bara överkäken och jag längtar sååå tills jag får ta av den. Samtidigt som jag helt glömmer av att jag har den. Fast det är ju sant, man ler typ aldrig med tänderna… Men har tid tills februari sen kanske jag får ta av den, lääängtar!

  Svara

  Men gud vad fin du var i tandställning! Och hur söt var inte du när du var yngre? Supersnygg nu också såklart! Känns lite kul att se bilder på dig när du var i min ålder, med tandställning. Tanke på att jag faktiskt också har tandställning. Jag hatar den. Men när jag märker hur positiv du är nu, efter din period med tandställning. Så är jag bara glad att jag har den! Men längtar och längtar tills jag inte behöver den mer, hihi.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här