Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | januari 2, 2015

veckans blogg

 

Tänkte dra igång en ”veckans blogg”. Denna gång blir det att vara så aktiv som möjligt på bloggen, alltså kommentera under jullovet. Det handlar inte om att bomba med massa kommentarer på ett och samma inlägg, men att vara aktiv och kommentera lite då och då. Jag får dagligen frågor om länkningar och jag vet att det finns så himla många bra bloggar där ute som förtjänar mer läsare! Avslutas lördagen efter jullovet. Lycka till♥

 


Vinnaren är: http://angelicabengtsson.blogg.se/


69 kommentarer69 kommentarer om “veckans blogg”

  Hej hej! Blev SUPER glad när jag såg denna tävling, har bloggat i ungefär ett år och inget har hänt. Men man måste ju ha tålamod! Jag tycker din logg är så bra! Du är så gullig! Man vill bara ta dig ur dator skärmen och krama om dig…HAHA! Men du verkar så sjukt snäll!!!!!!!! ? ? ?

  Svara

  Åååh vad kul, håller med om att du borde ha sånt här oftare! 😀
  Måste bara säga att jag älskar dig och din blogg och du gör så otroligt bra inlägg. Din blogg är liksom perfekt för mig eftersom jag också är väldigt intresserad av skönhet och mode och definitivt träning. Så fortsätt med det du gör för jag tror många uppskattar det, du är bäst 🙂

  Svara

  Åh,vad kul! Älskar verkligen såna här ”Veckans blogg” tävlingar, och det blir ju mer ärligt när man väljer att göra så som du gör istället för att bara välja en random person 🙂

  Svara

  Tycker det är enormt bra att fokusera på att länka till en blogg som förtjänar att få mer uppmärksamhet, någon som jobbar och står för någonting vettigt och bra! Jag har läst din blogg en bra tid nu och du gör verkligen ett enormt bra jobb. Jag har inte bloggat allt för länge men jag jobbar enormt hårt och driver flera projekt varje månad med designers och fotografer i Sydney, skulle vara jätteroligt att få skriva om dig i min blogg också. Jag är mer än gärna med in din ”veckans blogg” 🙂 Massor med kramar!

  Svara

  Hej! har precis börja läsa din blogg wowow I like it och dina Vblog asså orkan inte titta på du är för vacker 🙂 är så klart med din tävling och jag hoppas du har haft en fint dag:) xoxo

  Svara

  Åh vad roligt med veckans blogg! Jag är helt ny i bloggvärlden och driver en blogg med massor med bilder och lite text! Vore jätteroligt om du tipsade mig eftersom den är nystartad och det vore så kul med flera läsare! Måste även säga att jag älskar din blogg samt dina videos på youtube, så roliga och proffsiga!
  Kram på dig Josefine

  Svara

  Jag är gärna med. 🙂
  I min blogg delar jag med mej av musiktips,
  min vardag i bilder,konserter, shopping, inredning,
  resor,vegetariska recept och det som helt enkelt faller
  mej in att skriva om! 🙂
  Så kul att du lyfter fram bloggar med lite mindre läsare,
  väldigt bra och fint initiativ! 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här