Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | januari 13, 2015

Wish

Nu har ni chansen att få önska speciella inlägg, var gärna specifika med vad ni menar så att jag vet exakt! Puss♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Wish”

  Skulle du kunna göra en tävling typ om blogger du gillar… asså att vi kommenterar och så läser du våra bloggar eller asså kollar in dem lite. Hoppas du förstår hahaha! Aja haha förresten älskar din blogg! Din stil är så fin och din youtube är bästa!

  Svara

  Hej! Jag har följt din blogg sedan i somras och jag verkligen älskar den. Jag skulle bli jätteglad om du gjorde ett inlägg som handlade om din första mens. Kanske ett ämne som inte tas upp så ofta även fast jag tycker tjejerna ska vara mer öppna om det eftersom att ändå alla tjejer kommer att få det. Alla har olika historier bakom det och tycker det är lite ”kul” att höra hur andra har det. Det är vad jag skulle vilja att du gör ett inlägg om! 🙂 Kram!

  Svara

  Kan du inte typ fråga om va bloggar och gå in på dom och lämna en kommentar eller så??? 😀

  Svara

  Vilken fin blogg! Jag har en tävling om att vinna en valfri triangl-bikini på min blogg. Sugen på att vara med? Likea mitt senaste inlägg:-)

  Svara

  Lägg ut mera haul och träningstips 😉
  Jag tycker att du har en väldigt bra och rolig blogg! ?
  Sen har du en bra youtube – kanal också! 😉

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här