Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | januari 15, 2015

photoshoot

Igår var jag i Stockholm. Att vara på centralen vid klockan fem är inte kul, folk precis ÖVERALLT. Jag som för första gången skulle åka tunnelbana själv, fick fråga mig runt och tillslut så hittade jag vart jag skulle! Tur att jag hann köpa en latte för det räddade mig ur stressen. Varför var jag i Stockholm då? Jo, för en fotografering i Bingo Rimérs studio med andra bloggare och NEJ ingen nakenfotografering haha. Många kopplar honom till det! När jag sa till mina föräldrar att jag skulle fotas hos honom så sa dem ”vänta lite nu, vem sa du…Bingo Rimér!?!” haha. Jag vet inte hur mycket vi får avslöja än men det var superroligt och lärorikt! Jag är inte van att stå framför kameran i en studio, så det kändes lite obekvämt i början hehe. Alla var verkligen SÅÅ trevliga, så tacksam som får träffa så trevliga människor!

Det var jag, Annie Ericson, Aina Lesse och Alexandra Pallvid, underbara tjejer!


8 kommentarer8 kommentarer om “photoshoot”

    Åh va skoj! Hoppas det fortsätter gå framåt för dig för det ska bli roligt att se vad detta blir 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här