Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | januari 23, 2015

Stockholm och event

Igår bjöd jag med min fina vän Ida (http://idahusberg.for.me/) till Stockholm för restaurang och event, hon fyllde ju 18 år nu i veckan så det var supermysigt att åka dit en vanlig vardagskväll!


Sedan gick vi på Adidas Stella McCartney eventet som Nicole och Chloé hade! Supertrevligt och vilka fina träningskläder. Blev sugen på att beställa hem ett par rosa Adidas träningsbyxor. Där på eventet bjöds det på Yollibox och nyttiga chokladbollar vilket jag verkligen älskar!


2 kommentarer2 kommentarer om “Stockholm och event”

    Om man kollar Nicoles blogg tror jag att man kan se dig i en av bilderna
    Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här