Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | januari 28, 2015

min födelsedag

Jag vill börja med att tacka så hemskt mycket för alla gratulationer!♥ Jag hade verkligen en fantastisk 18-årsdag igår. Jag väcktes först av familjen och fick så fina presenter b.la ska få göra en tatuering och en hotellweekend i Västerås! Så sjukt tacksam. Jag och en tjej i min klass fyllde samtidigt så klassen sjöng för oss på sam-lektionen. Älskade Aya kom förbi och grattade mig, blev så glad!! På kvällen så drog jag, familjen och min kusin Jennie, hennes kille, faster och hennes man på restaurang och jag valde Basilico som är en favorit! Vi alla åt så god mat och sen bjöd personalen mig på en efterrätt, så gulligt! Sedan gick vi alla hem till min pappa och fikade. Jag är verkligen hur nöjd som helst med min födelsedag men den känns sjukt att jag nu räknas som vuxen, crazyyyy.


13 kommentarer13 kommentarer om “min födelsedag”

    Grattis igen! Vilken slags tatuering kommer du att göra? En liten eller stor liksom. 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här