Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | januari 31, 2015

Ida & Josefine 18 år!

Igår hade jag och min fina vän Ida ett litet födelsedagsfirande eftersom vi fyller år så nära varann! Vi var nio stycken, jag, Ida, Aya, Jennifer, Rim, Gashbin, Viktoria, Ester och Simona. Det var så himla trevligt och vi åt en massa godsaker, körde lekar och dansade lite. Sen så hade vi fått världens finaste tårta av Aya & Jennifer som var gudomligt god. Vill även tacka alla som kom och för alla fina presenter! En grym kväll.♥♥ Tacksam som har så fina vänner!!

//Säg till om jag ska ta bort någon bild!!//

 

För er som undrar så kommer ballongerna och serpentinerna från Partykungen.se.

↑Bilden tagen med Rims selfiestick!↑♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Ida & Josefine 18 år!”

    kolla gärna in på min blogg då skulle jag bli jätteglad, och jag undrar om du kan göra ett inlägg där du berättar hur man får en kändare blogg. jag skulle bli superglad om du gjorde dessa saker!!! Love ya! min blogg: conna.devote.se

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här