Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | februari 28, 2015

Födelsedagsfest

Gud vilken härlig kväll det var hos Rim! Och hon var såå himla fin som vanligt. Det var underbar mat, jag bokstavligen dog när jag fick syn på all libanesisk mat och det var fantastiskt gott. Det var så kul att träffa allihopa(vi var vääldigt många) och vi dansade till bra musik! En perfekt kväll helt enkelt med personer man tycker om. Tack åter igen tack Rim för att du hade fixat allt så bra!♥Och guuuud vilket prat det blev under festen om den där (jävla haha) klänningen som syns på alla sociala medier! Jag ser olika varje gång. Vilka färger ser ni? 🙂


11 kommentarer11 kommentarer om “Födelsedagsfest”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här