Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | mars 4, 2015

not a bad life, just a bad day

Fy, min vecka har inte direkt startat så himla bra! Måndagen var verkligen hemsk, och då menar jag hemsk. Det hände saker hela tiden som gjorde att jag bara ville skrika rakt ut. Först matteresultatet, det blir liksom på riktigt när läraren säger det face to face. Även om jag visste det! Sedan fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig riktigt matt, jag ville bara gråta haha. Sedan har jag knappt sovit bra på två veckor, jag har så mycket olika känslor i kroppen just nu. Känslor jag tidigare inte har upplevt, jag är inte van med detta så så blir så osäker på mig själv och tvekar hela tiden. Jag har inte gråtit på väldigt länge men nu i måndags hade jag gråten i halsen hela dagen och när jag la mig i badkaret på kvällen brast det bara haha. Låter så löjligt men that’s true. Sedan är denna vecka nog den värsta skolveckan någonsin, vi har sjukligt mycket plugg så hinner inte med någonting känns det som. BLÄ BLÄ BLÄ på allt just nu. Vill bara ha en stor jävla fet kram av honom just nu.

Bildkälla.


5 kommentarer5 kommentarer om “not a bad life, just a bad day”

  Åh, skickar kramar! Hoppas att det känns bättre snart. Ibland kommer så himla mycket på en gång. Snart kommer troligen en period med många positiva besked istället! ?

  Svara

  Hej Josefine! Jag undrar ifall du kanske skulle kunna göra ett inlägg om kärlek någon gång på bloggen där man får veta om du varit kär någon gång och lite om hur du tänker kring det. Skulle vara jätte kul att läsa om.
  Superfin blogg, läser den varje dag! Kramar Sara

  Svara

  Åh Josefine. Hoppas det blir bättre! Vet att vi inte känner varandra superbra. Jag är ett stort fan av dig. Så du kanske känner att du vill ha det privat eller att du inte vill lägga problem på fans. Men du ska veta att jag ALLTID finns för dig. Du kan alltid prata, skriva till mig. Kram på dig ?3

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här