Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | mars 7, 2015

Let's Dance

Vilken händelserik kväll! Jag och mamma tog tåget efter skolan till Stockholm. Brukar alltid bli något krångel när jag åker till Stockholm, men allt flöt på som det skulle. Vi tog en buss till Frihamnen där inspelningen av Let’s Dance var, först var det mingel med sponsorerna och jag blev sminkad av bästa Fanny Lagerwall på Lumene, kände mig så fin. Sedan gick vi in till VIP logen, kändes så sjukt att vi stod och åt bland alla kändisar och buffén var amazing. Sedan satt vi oss med Lumene inne i studion där själva inspelningen var! Jag var ju där förra året och det var lika kul i år. Under tävlingen fick jag ett sms om att vi var inbjudna på efterfesten med TV4 på ett hotell i Stockholm, sååå synd att vi inte kunde gå. På utvägen fick vi en fet goodiebag med härliga grejer i, vill ni se vad den innehöll? Vi var hemma vid klockan ett i Uppsala och somnade nästa direkt. Vi är så nöjda med kvällen och tusen tack till LUMENE som bjöd in oss♥♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Let's Dance”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här