Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | mars 18, 2015

Klimatmöte

Igår hade vi FN klimatmöte i klassen. Vi klädde upp och och fick trerätters i matsalen, vilken lyx! Sedan höll vi på med mötet i flera timmar och förhandlade, jag var landet Brasilien och vette tusan hur det gick för oss haha…tyckte det var rätt svårt. Man lärde sig i alla fall mycket och hur det verkligen ser ut på verkliga klimatmöten där man knappt kommer fram till någonting…
3 kommentarer3 kommentarer om “Klimatmöte”

    Vi har något liknande i skolan.. Alla samhällstvåorna får agera generalförsamlingen i TRE dagar oftast mellan 8.30 – 21.00 och journalistik treorna är tidningar (ger ut tre tidningar om dagen) och så får an då välja innan om det skall vara miljö, mänskliga rättigheter eller fred och säkerhet. Superroligt är det!:D

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här