Det förekommer cookies pÄ josefines.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ josefines.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

00:00 | mars 29, 2015

Nicole 18

Gud vilken trevlig kväll det var! Festen var på en båt och de hade ordnat allt så otroligt bra med god mat, bra musik, trevliga människor(runt 80-100 pers!!) osv de hade även en fotoautomat eller sen så kallad selfiebox som vi självklart använde hehe 🙂 Nicole var så otroligt fin i sin rosa klänning och man kände verkligen av hennes glädje! Jag hängde med Andrea & Bianca under kvällen och vi hade skitkul tillsammans. Stort grattis igen till dig Nicole och tack för att jag fick komma!

// Det var en fotograf där så det kanske kommer upp fler bilder senare:)//

HAHAH och ja, jag böjde mig ner…så kort är jag inte hehe!


20 kommentarer20 kommentarer om “Nicole 18”

    Åh vad kul det ser ut! God mat ocksĂ„! Fina ni alla Ă€r 😀
    kram!

    Svara

    LĂ€ngtar verkligen till att jag fyller 18! Det jag typ ser mest fram emot Ă€r att kunna online shoppa sjĂ€lv, haha 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr