Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | maj 1, 2015

ValleB

Min Valborg var sjukt bra! Började som sagt med forsränning med Aya och sen tog vi en liten lunch medan vi väntade på resten av gänget. Vi alla möttes upp och gick till Ica där vi köpte med oss godsaker för picknick i Ekonomikum, det var blåsigt men solen sken och alla var på glatt humör. Vi träffade härliga människor där och hade det så mysigt! Sedan begav vi oss in mot stan igen för att ladda mobilerna, ja batteriet dog ut så himla snabbt. På kvällen mötte jag upp mina barndomskompisar, Adam och Gustav. Vi käkade tillsammans och gick runt lite innan vi gick hem till Adam! De skulle vidare sen på kvällen men jag orkade verkligen inte. Jag var heeelt slut i hela kroppen så jag drog mig hemåt. Underbart att lägga sig i sängen efter en lång dag!♥
1 kommentarerEn kommentar om “ValleB”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här