Det förekommer cookies pÄ josefines.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ josefines.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

00:00 | juni 20, 2015

Resan hit

Nu har vi anlänt till Bodrum. Planet gick klockan sex imorse och taxin hämtade upp oss klockan fyra så cirka 2 timmars sömn blev det haha 🙂 Flygresan gick bra dock fick vi inte god mat på planet och tro mig jag är den minst kräsna personen när det gäller mat, äter annars upp allt men den här maten var skitkonstig haha! Jag som annars älskar flygplansmat. Jaja, skön känsla när man steg av planet och möttes av värmen, men en väldigt behaglig värme. Det fläktar en hel del här i Bodrum och det är vi så glada för, annars skulle vi inte kunna ligga och sola lika mycket. Hotellet är så himla fint, ligger väldigt fint vid havet. Man går vilse här för det är så stort! Maten är också amazing, vi har all inclusive så vi får alla måltider här på hotellet och då är det bufféer. Nu ska vi iväg och äta middag, har så mycket att berätta men det får bli sen! PUSS


2 kommentarer2 kommentarer om “Resan hit”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr