Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | juni 25, 2015

Båtutflykt

Igår var vi på en båtutflykt! Det var kanske inte värt 2000 spänn för hela familjen men en riktig upplevelse och det fläktade så himla skönt på båten. Det var olika stopp och det första var Camel beach som tydligen ska vara känt, en kokhet vanlig sandstrand med vackert vatten. Våran familj är inte så förtjusta i sandstränder då sanden blir kokhet och man får sand precis överallt, vi var där i kanske en timme och sedan åkte vi vidare till andra stopp. Ahärligt att hoppa i från båten och svalka av sig! Det blev en heldag så vi var helt slut när vi väl var hemma på hotellet igen.


8 kommentarer8 kommentarer om “Båtutflykt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här