Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:12 | juli 2, 2015

liten misse

Vet ni vad vi ska göra imorgon? Hämta en liten katt-tjej. Vi har kollat runt på katter under en längre tid och vi kände att denna misse passade oss bra. Hon ska heta Molly! En blandning mellan en norsk skogskatt och maine coon. Ska bli underbart att få hem en liten misse igen då saknaden efter Viggo är stor, ingen kan ersätta honom men ska bli så kul att få hem Molly♥image image


8 kommentarer8 kommentarer om “liten misse”

    Jag kände precis som dig förra sommaren, att den nya katten inte kan ersätta den gamla! Den kan inte ersätta, men man blir lika kär i sin nya misse trust me! Kattungar är ju också bland det sötaste och bästa som finns! <3

    Svara

    Åh vad katter är gulliga! Vi förlorade just vår katt som var norsk skogkatt och Maine coon. Känner verkligen igen mig med att ingen katt kan ersätta, då den katten verkligen var så speciell och betydde så mycket för mig. Lycka till med söta Molly. ❤️

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här