Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:35 | juli 9, 2015

ABC gruppen

Vilken rolig och fullspäckad dag det blev igår! Åkte med tåget som gick tjugo i åtta på morgonen, med endast fyra timmars sömn var det lite trögt haha. Vi fotograferades i Bingos studio på Södermalm, det var jag Nicole, Sarah och Andreas.Jäklar vilket härligt gäng, samma sak med de som jobbade på ABC gruppen. Oerhört tacksam som får ta del av sådana roliga saker! Hela dagen fotograferades vi i både svenska och danska studentmössor, ska bli så kul att få se resultatet sen!♥aIMG_3463aIMG_3474 aIMG_3479 aIMG_3488 aIMG_3493 aIMG_3495


5 kommentarer5 kommentarer om “ABC gruppen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här