Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:30 | juli 10, 2015

Aya 18

Igår firades våran Aya! Hon hade ordnat det så himla bra med grillning(oxfilé<33333) och massa godsaker. Sedan blev det arabisk dans, hur kul som helst ju! Älskar att dansa trots att jag suger på det. Och vet ni vad hon fick i present? En resa till Barcelona, så glad för hennes skull då hennes högsta dröm är att få se FC Barcelona spela en match! Sedan fick vi smaka på en gudomligt god tårta, det var heaven in my mouth hehe 🙂 Tack för en superkväll”

De 2 första bilderna är tagna från http://idahusberg.for.me/

aaassUntitled-1aIMG_3537 aIMG_3545 aIMG_3548


3 kommentarer3 kommentarer om “Aya 18”

  Kan du snälla göra direktlänkar till den rosa, röda och blåa spetsklänningen? Vill så görna ha men hittar ej :/.
  Tack för en grym blogg!

  Svara

  Maten ser ju verkligen helt underbar ut och vilket fint hår Aya har!

  Svara

  Det skulle vara väldigt kul om du kunde ha någon ”tävling” som du brukar ha (eller minns jag helt fel?, haha) med bloggare, fast med youtubers. Det är många duktiga på youtube som inte blivit sedda eller uppmärksammade. Jag har själv en nystartad kanal och sedan behöver jag också lite nya youtubers att titta på 🙂 Kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här