Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:55 | juli 12, 2015

En drink

I fredags gick jag, Anna, Aya och Jennifer ner på stan för en liten drink (okej den var inte så liten hehe). Vi satt oss på uteserveringen Plock. Sedan begav vi oss mot Interpool och sedan blev det Terassen. Fan vilken underbar kväll det var! Dock blev jag utskrattad av han i baren när jag på slutet beställde en kaffe haha…han sa ”Okej, så det är dig man ska gå ut med?” men jag ville ha koffeinet hehe 🙂 Inte så förtjust i smaken av alkohol! Ni skulle sen ha sett min och Ayas min när de spelade ”waiting for love” med Avicii, vi pratade precis innan om den. Alltså den låten är bara bäst bäst BÄST!

ssUntitled-1aaUntitled-1


2 kommentarer2 kommentarer om “En drink”

    Har sett att du använder Xlash som ska göra att fransarna blir längre och fylligare. Ser du något resultat? Hade nämligen tänkt att beställa en men vill vara säker på att den funkar. 🙂

    Svara

    Åh, vilka fina drinkar! Låter som att ni hade en super bra kväll. 😀

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här