Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:57 | juli 16, 2015

Utekväll

Gud vilken härlig utekväll det blev på Birger Jarl(typ det enda stället för 18-åringar i Uppsala)! Amanda & Aya kom hem till mig så fixade vi oss innan vi drog ner mot stan. Vi var nästan övertaggade då vi längtat till detta så länge! Att gå ut och dansa med sina vänner är det bästa som finns. Vi mötte på så mycket kompisar där och även gamla kompisar som vi inte hade träffat på typ 10 år! Så galet kul. Jag var hemma vid tre/halv tre, jag & Aya delade på en taxi vilket var superskönt! Fler sånna här kvällar i sommar, TACK♥

  


5 kommentarer5 kommentarer om “Utekväll”

    Vad fina ni är! Tycker alltid att Aya har sån härlig utstrålning, ser så glad ut liksom. Jättehärligt! 🙂

    Svara

    Åh, den dagen jag blir 18, lääängtar!! 🙈☺️👏🏼

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här