Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:41 | juli 22, 2015

fashion blogger

Outfit: Topp – Chiquelle // Shorts – Levi’s // Skor – Nike Air Max
aIMG_3630
aIMG_3650 aIMG_3656 aIMG_3662


8 kommentarer8 kommentarer om “fashion blogger”

  Haha! Tröjan passar verkligen dig.😘

  Svara

  Sååå himla fin outfit, älskar shortsen! 😀

  Svara

  Hej! Jag älskar verkligen din blogg, jag får så mycket inspiration av dig och du är en riktigt glädje spridare! Men en sak som är otroligt irriterande är att du hade ju devote som bloggportal och den var jättebra men sen så bytte du till den du har nu tror jag och den är också jätte bra! Men nu på sistone så har det blivit något jätte konstigt för reklam bilderna liksom täcker halva din text så jag kan inte läsa det och det är väldigt synd tycker jag. Jag läser din blogg på min mobil så jag vet inte om det är annorlunda på dator. Är det någon annan som har detta problem eller är det bara jag?!!

  Svara

  Så söt rumpa ;* Gör flera outfit videos – Du är super snygg

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här