Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:05 | juli 25, 2015

Sushi i all ära

Igår beställde jag och pappa hem sushi, syrran tog kyckling med jordnötssås då hon inte gillar sushi. Alltså jag skulle kunna äta hur mycket sushi som helst verkligen, tröttnar aldrig! Vi kollade samtidigt på när min kompis Emma spelade fotboll  på TV och de vann på straffar, så grymma!
   


4 kommentarer4 kommentarer om “Sushi i all ära”

    Ja sushi i all ära! Alltid lika mysigt att äta framför tv:n också;)

    Svara

    Hej! Hörde av mina vänner att du hade gjort en shoutout till min blogg, jag hade ingen aning om det! Kollar din blogg nästan varje dag men såg det aldrig så antar att du inte hade det uppe så lång tid, men tack så jätte mycket! Ha en bra dag, kram!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här