Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:09 | juli 26, 2015

Snoop konsert

Alltså vilken jävla dag igår haha! Det började med att jag och Aya drog till Flustret där vi mötte på massa härliga tjejer som vi hängde med resten av dagen/kvällen. Vi köpte lite dricka och satt oss och snackade! Sedan köpte vi lite mat innan konserten. Ja, vädret var ju inte det bästa om man säger så. Det  regnade KONSTANT hela kvällen så vi fick köpa plastdräkter som skyddade oss mot regnet. I hela fem timmar stod vi och väntade på Snoop men vi hade det trevligt i alla fall och Labyrint var förband som livade upp stämningen. Snoop var grym i alla fall, kändes dock lite läskigt när folk i publiken rökte på för man känner verkligen doften. Vi dansade och sjöng hela kvällen till härliga låtar innan vi tog en taxi hem (eller ja, till slut…haha).

IMG_0857

Bild: Flustret.

  

  


2 kommentarer2 kommentarer om “Snoop konsert”

    Kika gärna in på min blogg och ställ lite frågor till min frågestund

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här