Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | juli 27, 2015

Malins blogg

En av veckans blogg (kommer välja flera) är nouw.com/malinonsbjers 🙂 Hon skrev såhär:

Hej! Måste börja med att säga att jag följt din blogg i flera år nu och jag tycker den är super bra! Du är faktiskt anledningen till varför jag själv började blogga och jag tycker det är sjukt kul. Men Man får ju mer motivation till att att blogga om man man har fler läsare så det är något jag kämpar med hela tiden, hade också tänkt att börja videoblogga snart. Min blogg handlar mycket om min vardag och mode, gillar också världigt mycket att fota  ha en bra dag, puss

Verkligen en superfin tjej som förtjänar fler läsare! Så kika in på hennes blogg 🙂

2015710179574861052434wx1414hy707


2 kommentarer2 kommentarer om “Malins blogg”

    Vad kul för henne! 😀 Hon hade verkligen superfin blogg ju!

    Svara

    Tack så jätte mycket! Gud så glad jag blir! :)))

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här