Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:28 | juli 28, 2015

En solig dag

Igår så träffade jag fina Lovisa! Ni vet hon vi träffade i Turkiet, våra föräldrar känner varandra. Hon är en superhärlig och ödmjuk tjej! Vi tog en lunch på Waynes innan vi tog lite outfitbilder och gick runt i affärer. Det är så farligt att gå på stan nu när det är reor precis överallt, kom hem med massa nya kläder haha! Efter det åkte jag och papi till Gränby C för att fixa lite saker med mitt mobilabonnemang som ska föras över till mig nu, pappa har varit ”ägare” av det innan 🙂

aIMG_3972 aIMG_3975 aIMG_3976


3 kommentarer3 kommentarer om “En solig dag”

    Åh underbara du! Hade en superbra dag kraaam

    Svara

    Åh underbara du ! Verkligen en superbra dag kraaaam

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här