Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:10 | oktober 15, 2015

En bättre blogg

X En fin header/design, behöver inte vara värsta proffs headern men det gör att läsaren blir mer intresserad av att läsa bloggen, första intrycket är viktigt.
X Välskrivda inlägg. Lägg ner lite extra tid på dina inlägg, hellre 1-2 inlägg om dagen än 10 snabba ointressanta inlägg.
X Bilder. En blogg utan bilder är inte rolig, de flesta går in på din blogg för att se bilder. Självklart ska det vara text också och det behöver inte vara bilder till varje inlägg.
X Redigera dina bilder. Du behöver absolut inte sitta och redigera varenda bild (hehe som jag gör då..)men man kan få väldigt fina bilder genom att ändra ljusstyrka,lägga till färg och skärpa. Du behöver inte köpa något dyrt program som Photoshop för det finns massa gratis program på nätet som te.x www.pixlr.com/editor/
X Språket. Det är jobbigt att läsa en blogg som skriver en massa förkortningar, inte sätter ut punkter, kommatecken osv… försök att skriva så ”rent” som möjligt.
X Var dig själv. Om du är dig själv kommer du långt. Våga vara unik och bjud på dig själv!
X Fråga vad folk vill läsa. Hör runt lite vad folk tycker är kul att läsa och gör lite önskeinlägg.
Eftersom jag ofta får frågan hur man får en läsvärd blogg skrev jag ner lite punkter, finns hur mycket som helst men detta var litegrann! Kram på er.

0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här