Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:59 | oktober 17, 2015

Supper

Igår var vi som sagt på bloggmiddag med bloggportalen! Först samlades vi på kontoret och minglade samt så gick de igenom vad som kommer hända i framtiden osv. Alla som jobbar där är så trevliga och även alla bloggare! Sedan gick vi till en spansk restaurang (Supper) som hade mat som typ tapas. Det var så sjukt gott och åt så himla mycket mat. En verkligen lyckad kväll i huvudstaden! Kul att träffa alla eftersom jag är ny på bloggportalen, är verkligen galet nöjd att jag bytte. Idag ska jag dit igen fast en shoppingdag med mina brudar – så TAGGAD!
aIMG_5738 aIMG_5741 aIMG_5745 aIMG_5750 aIMG_5747


2 kommentarer2 kommentarer om “Supper”

    Hej finis! Jag såg på snapchat att du gör ditt gymnasiearbete om Greenpeace. Tänkte bara tipsa om dokumentären Cowspiracy som finns på netflix, om du inte redan har sett den. Sjukt intressant och lärorikt, och jag tror att det kanske skulle kunna gå att skriva något bra om det stora problemet med köttindustrin och Greenpeace i den frågan. Kom bara att tänka på dig när de tog upp Greenpeace i filmen haha. Ta hand om dig världens bästa !<3

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här