Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | oktober 29, 2015

Halloweenparty

 Trött och slut är man idag. Vi var ute igår på BJ’s halloweenfest. Jag, Lydia, Jennifer, Aya och Ida var hos mig och fixade oss innan vi begav oss ner på stan till Unico där vi träffade massa trevliga människor! Därefter blev det dans och skratt på BJ, satan i gatan vad kul vi hade det. Bästa som finns är att dansa med sina vänner, det är ren lycka! Vid halv fyra slocknade jag och Aya hemma hos mig! Nu har vi precis ätit frulle och ska snart träna, resten av dagen ska jag bara ta det lugnt i mina mjukisar. Bästa med höstlov!


2 kommentarer2 kommentarer om “Halloweenparty”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.