Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:40 | oktober 29, 2015

LdB Aqua & Sea Pearls

Kolla vilket underbart bud jag fick hem för ett tag sen! Man kände redan dofterna innan man ens hade öppnat paketet! ”Aqua & Sea Pearls är inspirerad av vatten och sommar och har en doft av krispig bergamott, solkyssta vita blommor och sandelträ. Produkterna innehåller även mjukgörande pärlextrakt som ger huden en vacker lyster. ” Produkterna luktar otroligt fräscht (verkligen uppiggande i höstmörkret) och som sagt så återfuktar de väldigt bra. Deodoranten har blivit lite av en favorit hos mig!

aIMG_5827 aIMG_5828 aIMG_5829


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.