Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:30 | november 24, 2015

Vego

4 veckor som demi vegetarian (läs DETTA inlägg). Hur går det? Det går bra, jag mår bra och känner att jag gör någon nytta. Det som ibland kan vara lite svårt är att få i sig tillräckligt med proteiner då det ibland serveras typ pasta med grönsakssås i skolan men försöker alltid se till att jag på något sätt får i mig de proteiner jag behöver. Det jag kan tycka är jobbigt är ibland när det serveras något riktigt gott med kött i skolan eller när jag ska välja bort kött på restauranger, jag slutade ju inte av anledningen att jag inte gillar kött, believe me jag ÄLSKAR kött och det är väl därför det blir lite extra svårt ibland. Tur att jag i alla fall äter fisk och skaldjur så det finns oftast något av de alternativen att välja mellan och då får jag även i mig Omega 3.

Hemma fungerar det bra, mina föräldrar stöttar mig och vi äter mycket mer vegetariskt nu än innan jag testade på detta vilket är superkul! Båda mina föräldrar är mån om miljön och djuren så det sker liksom naturligt att äta mer vegetariskt. Jag fortsätter med denna livsstil ett tag till, just nu känner jag att jag vill fortsätta men vi får se om det ändras! Vill ni ha fler vego-recept här på bloggen? Vill ni att jag skriver en uppdatering om hur det går ibland? TELL ME!

sdffsfd


11 kommentarer11 kommentarer om “Vego”

  Åh vad roligt! Jag funderar också på att bli det, dock mycket av anledningen till att jag inte tycker kött är så gott hehe… så äter mycket vegetariskt. Dessutom tänker jag även mycket på djuren+miljön. Jag vill gärna att du fortsätter göra inlägg om hur det går osv. Ett jättegott recept (tycker jag) är pasta med kronärtskocka. Recept finns på min blogg eller här:
  http://fannystaaf.metromode.se/2015/06/17/vegetarisk-onsdag-pasta-med-kronartskocka-och-pinjenotter/
  Vore jättekul om du också kunde tipsa om bra, men inte allt för dyra, kameror!!
  Kram

  Svara

  Vad duktig du är! Har också funderat på att pröva på samma sak. Jag skulle tycka det var jätte kul om du publicerade fler vegetariska recept och nyttiga bakverk 🙂

  Svara

  Jag har t.o.m varit vegan nu i två månader! Tycker det är jättekul att budskapet sprids så mycket som det gör just nu, vet många som blivit vegetarianer osv. Ser inte snett på folk som fortfarande äter kött, då det är ett individuellt val för alla! Men blir så glad när jag läser att du och så många andra bidrar! 😀 <3

  Svara

  Du är grym! Jag har t.o.m varit vegan nu i två månader! Tycker det är jättekul att budskapet sprids så mycket som det gör just nu, vet många som blivit vegetarianer osv. Ser inte snett på folk som fortfarande äter kött, då det är ett individuellt val för alla! Men blir så glad när jag läser att du och så många andra bidrar! 😀 <3

  Svara

  Hade varit jättekul med lite bra recepttips, själv vill jag inte bli vegetarian men skulle gärna vilja äta mycket mer vegetarisk än idag just med tanke på miljön, känner dock att det är svårt att hitta inspiration till bra vegetariska recept som är goda & lätta

  Svara

  Jaa jag skulle tycka det vore kul med typ recept både i bloggen och youtube. Sedan skulle jag vilja se typ ”Testar veganskt snacks ” videos. Och ja jag skulle vilja ha en uppdatering om hur det går. Kram!

  Svara

  Jag har de senaste veckorna börjat laga mer vegetariska recept, fokusera på att köpa ekologiskt osv. Både för miljön och för djuren. Men ibland har jag lite svårt för att hitta bra, goda och enkla recept. Jag ser gärna fler vegetariska recept på din blogg! 🙂

  Svara

  Jag ska bli vegetarian snart och äter redan mycket vegetariskt så det skulle vara jättekul att läsa om vilka rätter du äter, vilka du rekommenderar osv. Kramis <3

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här