Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:15 | december 11, 2015

Vapiano

Vapiano är bäst. Så är det bara. Deras pasta är verkligen den bästa och så sjukligt prisvärd. Jag hoppas innerligt att de kommer till Uppsala i framtiden, vore rena rama drömmen ju. Jag tar oftast deras scampi-pasta som är riktigt god! Gillar ni också Vapiano? Har ni någon favorit där?

aIMG_6319 aIMG_6323


1 kommentarerEn kommentar om “Vapiano”

    Första gången jag var där blev jag besviken, inte på maten för den var gudomlig, utan på upplägget att man stod i kö och det inte var någon servitris som tog beställning osv. Men det var nog för att vi inte fattade hur man skulle göra, haha. Har varit där ganska många gånger efteråt och ääälskar det, tar alltid Filetto di manzo con vino rosso eller vad den nu heter, haha. Eller så tar jag den som du brukar ta, såå drömigt goda!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här