Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:10 | februari 24, 2016

Onsdag

Tjenare! Började morgonen som vanligt med en promenad längst havet, gick upp lite tidigare för att kunna se soluppgången, typiskt att det var lite molnigt denna morgon haha, det har varit solklart alla andra morgnar. Idag har vi spenderat hela dagen på hotellet eftersom vädret var på topp. Dock har jag bränt mig mycket att jag bara kunde sola halva kroppen idag :/ Livet med en pappa som är rödhårig, ja då får man inte det bästa pigmentet hehe. Ikväll ska vi äta middag på hotellets egna restaurang, tror det blir tapas…hoppas bara det finns något veggie eller fisk/skaldjur för mig haha! Ha en fin dag allesammans 🙂
       


1 kommentarerEn kommentar om “Onsdag”

    Så härligt! Synd att du har bränt dig 🙁

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.