Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | februari 24, 2016

Playa del Ingles

Igår åkte vi in till Playa del Ingles, det var som ett köpcentrum utomhus. Dock var det en lite läskig känsla där haha, typ skumma människor haha 🙂 Vi åt i alla fall en god middag, jag och mamma tog en skaldjurspizza som var gudomligt god och syrran tog en ceasarsallad. Sedan gick vi runt i affärer men tycker det är så jobbigt när de i butikerna går på en så fort man kollar på något, men det är ju inte lika som det är i Turkiet där de typ drar in alla turister i affärerna haha!
  
 
 


1 kommentarerEn kommentar om “Playa del Ingles”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.