Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:17 | februari 25, 2016

Last day

Gooood morgon! Sista dagen för oss idag, känns jättetrist att lämna solen och värmen imorgon. Igår åt vi i alla fall tapas vilket var fantastiskt gott! Kul att prova på något som är typiskt spanskt, det var allt från röror, räkor, såser, ostar, oliver, bröd osv 🙂 Idag så blir det nog att vara på hotellet hela dagen eller så åker vi till en stad, vi får se helt enkelt hur värdet blir. Nu ska vi köra ett träningspass som heter tabata, kommer jag komma levande därifrån? Det återstår att se 😉   
 
  


1 kommentarerEn kommentar om “Last day”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.