Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:42 | februari 26, 2016

home sweet home

Nu är vi hemma på svensk mark igen, åhhh alltså den kylan vi möttes av var verkligen inte rolig. Hemresan gick i alla fall bra på cirka 5 timmar och 30 minuter. Pappa var snäll som hämtade oss på Arlanda trots att det tog en jädrans tid att få vår väskor…det brukar annars gå rätt så fort i Sverige??? Jaja, nu är vi hemma igen och jag kan ÄNTLIGEEEEEN ladda upp bilder från min kamera till min dator och redigera en vlogg från resan. Tänk er, en vecka utan datorn, jag som annars använder den fler timmar per dag! Nu ska jag fortsätta redigera, PUSS

aIMG_7037 aIMG_7034 aIMG_7055


2 kommentarer2 kommentarer om “home sweet home”

    Ser fram emot vloggen och fler bilder 😀

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.