Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | februari 28, 2016

Hotellet

Jag har fått en del frågor angående hotellet vi bodde på. Det heter Blue Village Orquidea och låg vid Bahia Feliz, strax utanför San Augustin. Vi åkte med resebolaget Fritidsresor som vi alltid blir lika nöjda med! Hotellet var väldigt stort och hela hotellanläggningen hade tre olika hotell som man kunde gå mellan och bada/äta var man vill. Det var väldigt mycket barnfamiljer på hotellet och mest folk från norden som bodde där. Det fanns många olika pooler, både utomhus och inomhus. Nackdelen är väl att man måste ut tidigt på morgonen för att lägga ut handdukar på solstolarna haha! Hotellet låg fint vid en strandpromenad som jag gick varje morgon längst havet.

aIMG_7024

aIMG_7246

Maten: Vi la till all inclusive så man fick ta hur mycket man ville. Det fanns verkligen allt mellan himmel och jord, massa fisk, vegetariskt och kött. Så det passade även mig som är pescetarian! Olika teman på maten varje dag.

aIMG_7216

aIMG_7184aIMG_7218


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här