Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:41 | mars 21, 2016

Träning – frågor & svar

Hur ofta tränar du?

Svar: Runt tre/fyra gånger i veckan, beroende på hur upptagen jag är.

Vad tränar du? Och var?
Svar: Mest pulsmedel. Annars gymmet! På Friskis och svettis.

aIMG_6475

Bästa motivationstipset?

Svar: Hmmm…bra musik!!!!! Det är verkligen A och O för mig när jag tränar. Spotify har många bra färdiga listor! Annars kan ni lyssna på min tränings-lista HÄR.

Äter du något speciellt innan och efter träningen?

Svar: Njae, eller typ något med protein i. Äter både före och efter träningen!

Hur ska man komma igång med träningen?
Svar: Ta det i små steg, dra inte ut på en mils lång springrunda om du aldrig har tränat förut. Powerwalks kan vara en bra början, sedan kan man öka det med att kanske jogga litegrann? Sedan tycker jag att man ska testa på olika gympass för att se vad som passar en själv, det är ju individuellt.

Hur ofta bör man träna?
Svar: Det är ju helt olika, beroende på hur man är som person och hur ens livsstil ser ut. Det ska inte kännas stressigt att träna, har man mycket annat viktigt att göra….gör det först och sen får träningen komma i efterhand. Hitta små luckor i vardagen när du ej behöver känna en stress. Jag skulle väl säga att två gånger i veckan brukar vara lagom, sen behöver det ju inte innebära värsta konditionspassen men kanske komma ut och röra på sig lite eller varför inte köra ett hemmapass? Man måste själv känna av hur mycket man klarar av och pallar med.


1 kommentarerEn kommentar om “Träning – frågor & svar”

    Åhh vad bra inlägg!! Behöver verkligen få lite motivation till att komma igång med träningen, haha 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här