Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:34 | juni 9, 2016

Ledighet

God morgon på er! Igår var jag först på stan med fina Sara, vi käkade lunch på Cupido och kikade runt lite i affärer. Efter det gick jag hem och tog en tupplur, haha är så sjukt trött nu för tiden?! På kvällen åkte jag & pappis till Gränby centrum där vi skulle köpa skor till Alice, jag hade smutsat ner de på flaket haha…
Sen på kvällen så tog jag en prommis i kvällssolen, bästa som finns med bra musik i hörlurarna!


2 kommentarer2 kommentarer om “Ledighet”

    Hej Josefine jag har en fråga till dig ska du gå på Jonna och Jockes Bröllop ps älskar dig så sjukt mycket

    Svara

    hej Josefine du har pratat lite om en som heter Emil på din Youtube och om jag har fattat det rätt så är det din kille va. jag undrar om du kan få han och berätta lite om han i någon video ps älskar dig och din Youtube kanal och såklart din blogg.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här