Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:28 | juli 31, 2016

Borta bra men hemma bäst

Som rubriken säger, klyschigt men så sjukt sant. Känslan att vara på svensk mark igen är oslagbar. Mamma, pappa, Alice och Emil mötte mig på Arlanda, den glädjen när jag fick syn på dem var underbar kan jag säga! Sprang emot dem. Har haft en jättebra resa med många nya vänner och minnen, är tacksam som fick chansen att åka dit pga min Youtubekanal. Ett minne för livet!


3 kommentarer3 kommentarer om “Borta bra men hemma bäst”

    Hej fina du! Måste verkligen fråga vart du har köpt de fantastiska leopard solglasögonen som du har på bilden?

    Svara

    Kan du gör en frågestund om Australien?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här