Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:28 | september 5, 2016

Frågestund del 1

Vad har du för tips som är bra när man är på g med en kille & man vill veta säkert att han är seriös eller inte? Älska dina youtube videos,kram❤
Svar: Ja, sånt där kan vara knepigt. Det bästa är väl att ta upp det med honom, vad är det han vill? Hur känner han? Ibland måste saker ta sin tid och stressa inte med något utan låt det ta den tiden som behövs. Lycka till <3 Kram

Hur många pojkvänner har du haft?
Svar: En, och det är Emil.

Tycker du att det är jobbigt att prata om mens och underliv? Varför i sådana fall?
Svar: När jag var yngre, ja. Idag, njäe. Alltså det är väl inget jag ofta pratar om men har inget emot det.

Hej! Undrar om du ofta är hemma (antingen hos din mamma eller pappa!) eller om du ofta sover borta? Hos din pojkvän, kompisar m.m… 🙂
Svar: Hej! Ja, sover oftast hemma förutom 1-2 gånger i veckan hos min pojkvän. Sover sällan hos vänner osv, sover allra bäst hemma haha!

Använder du alltid stringtrosor?
Svar: Haha yes, för att inte få troskant! Annars skulle jag nog använt vanliga trosor.

Under din tonårstid, vilket år var sämst? Alltså har det funnits något åt du du mått riktigt dåligt eller varit osäker på dig själv t.ex?
Svar: Som med allt annat går det upp och ner hela tiden. Osäker på mig själv har jag varit genom hela tonåren och än idag. Men ett år som var jobbigt för mig var när jag gick i åttan och mina föräldrar separerades. Jag ogillar stora förändringar och det var den största förändringen jag varit med om. Riktigt jobbigt för mitt psyke och var ofta ledsen då.


Ställ fler frågor här: http://www.josefines.se/ask-ask/


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här