Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:43 | september 25, 2016

Sunday 

Heeej! Hur mår ni? Jag mår fint. Igår var jag och Alice en sväng på stan och kollade i lite affärer och tog en kaffe, eller rättare sagt jag, Alice tog en smoothie 😉 På kvällen kom min fina kille över, vi drog ut på stan för en öl och drink vilket var trevligt då vi sällan går ut tillsammans! Sen sov han över, alltid lika mysigt att vakna upp bredvid honom, som en trygghet. Sen på dagen så sprang jag milen och nu väntar jag här på att min Livestream ska börja på Youtube! Vi höööörs


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.