Det förekommer cookies på josefines.se. Genom att fortsätta läsa på josefines.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:48 | oktober 2, 2016

Konserten

Jag har inte hunnit att prata om Biebers konsert. Ja vad säger man? Finner liksom inga ord riktigt. Vet att många tyckte att hans konsert sög men håller verkligen inte med, jag hade livets kväll verkligen. Alla mina bästa låtar spelades och min röst försvann redan efter första låten. Jag hade ändå höga förväntningar inför konserten men det var över mina förväntningar!!!!! Vill bara uppleva detta igen 🙁 Förstår ni att jag har fått höra sorry och what do you mean LIVE?! Inte jag heller.
PS!!! Ni som kom fram under konserten får gärna skicka bilderna 🙂 Blev verkligen så så glad ska ni veta!!


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.